Nyitvatartás

Nyitva tartás, ügyfélszolgálat, áruátvétel: H-P 8-16 h-ig

Egyéb időpontban kérjük a megrendeléseiket, ajánlatkéréseiket a weboldalról megküldeni.

További kérdésieket, észrevételeiket szíveskedjenek az info@webgaz.hu, vagy az erchegyi2@euroweb.hu címre megküldeni.

Termék adatlap
ALBATROS2.2
Cikkszám: wg-001851
Gyártó:Siemens
Jellemzők:

Időjárásfüggő fűtésszabályozó

Keverőszelepes vagy szivattyús

kör vezérlésére

Bővíthető

Leírás:ALBATROS2.2 időjárásfüggő fűtésszabályozó készlet érzékelőkkel.
Az Albatros fűtésszabályozók, elsősorban önálló fűtéssel és HMV ellátással rendelkező lakóépületek, és kisebb nem lakás céljára szolgáló épületek, irodák, műhelyek fűtésének szabályozására szolgálnak.

Készlet tartalmazza a szabályzót (1db RVS46.530), a csatlakozó készletet (1 db AGP 46.530), beltéri kezelőegységet (1db AQQ75.611/701), külső hőmérséklet érzékelőt (1db QAC34), csőre szerelhető érzékelőt (1db QAD36), fali szerelődoboz és 1db magyar nyelvű kezelési leírást.

Az Albatros2.2 készlet időjárásfüggő előremenő fűtővizet állít elő a kazán égőjének ki-be kapcsolásával. Az előremenő fűtővíz hőmérsékletét egy jelleggörbe szerint számolja ki a szabályozó, ennek a görbének a több tulajdonsága változtatható. Beltéri egység alkalmazása esetén az előremenő víz hőmérsékletére a belső hőmérséklet is hatással van. Ebben az esetben precízebb szabályozás érhető el: a jelleggörbe automatikusan adaptálódik a fűtési rendszer és az épület jellegéhez.

Az Albatros2.1 az alábbi funkcióval bír: egy 1 keverőszelepes vagy 1 szivattyús kör vezérlésére alkalmas. Ugyanezt a készülék képes hűtés-fűtés vezérlésére is. Multifunkcionális ki és bemenetekkel rendelkezik. Kommunikáció képes.
2 db kiegészítő modul csatlakoztatható a vezérlőhöz (AVS75.390/109), amelyekkel további keverőszelepes fűtési kör vezérlés, vagy be/kiment bővítés egyéb extra funkciókhoz is megoldható.
Feltöltött állományok
Nincsenek feltöltött állományok
A feltüntettek árak bruttó árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.
Kosárba teszem

Címünk: Budapest, XIV. kerület, Gizella út 51-57. - Telefon: 06/70 600-2066 munkanapokon 8.00-16.00